Pirmdiena, 29. aprīlis Raimonds, Laine, Vilnis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Dzejas dienu laikā Liepājā viesosies mūziķis Arturs Gruzdiņš

Liepājā Dzejas dienu laikā viesosies mūziķis un bērnu dzejoļu grāmatas “Drošāks es” autors Arturs Gruzdiņš, informē Liepājas pilsētas Centrālās zinātniskās bibliotēkas reģionālā mācību centra vadītāja Gita Švarce.

Dzejas dienu laikā Liepājā viesosies mūziķis Arturs Gruzdiņš
Foto: Publicitātes
12.09.2023 10:30

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Arturu Gruzdiņu daļa no mums iepazina muzikālajā šovā ”X Faktors”. Talantīgais un sirsnīgais puisis no Rūjienas uzvarēja šajā šovā.

Patlaban Arturs ir ne tikai talantīgs mūziķis, bet arī raksta dzejoļus bērniem. Izdevniecība ”Latvijas Mediji” laidusi klajā A. Gruzdiņa bērnu dzejoļu grāmatu ”Drošāks es” un krāsojamo aktivitāšu burtnīcu ”Krāso droši!”.

Ilustrācijas grāmatai veidojusi Liepājas māksliniece Agnese Rudzīte.

Arturs Gruzdiņš saka: “Šajā grāmatā apkopotie dzejoļi runā par tādiem draudiem, no kuriem visbiežāk var izvairīties, esot uzmanīgam vai zinošam. Un, jāteic, arī bērni bieži vien pamāca pieaugušos par drošības jautājumiem, tādēļ lai dzejoļi kalpo kā atgādne par piesardzību visiem!”

Grāmata ir par drošību pie ūdens, uz ledus, braucot ar skrituļdēli, tā stāsta par drosmīgo ugunsdzēsēju, policistiem. Un ne tikai.

Arturs Gruzdiņš Liepājas Dzejas dienās ar bērniem tiksies 12. septembrī pulksten 11 bērnu bibliotēkā ”Vecliepājas rūķis” un 13. septembrī pulksten 10 Valtera bibliotēkā. 

Tikšanās ar A. Gruzdiņu bibliotēkā ”Varavīksne” notiks 13. septembrī pulksten 12 un šajā pasākumā piedalīsies arī grāmatas ilustratore, Liepājas māksliniece Agnese Rudzīte.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz