Otrdiena, 14. maijs Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jaunas “Liepājas Vēstules” tumšajiem ziemas vakariem

Jaunas “Liepājas Vēstules” tumšajiem ziemas vakariem
04.11.2010 07:03

Pašā valsts svētku priekšvakarā, 16. novembrī, preses tirdzniecības vietās visā Liepājā un arī ārpus tās parādīsies jaunums – žurnāla “Liepājas Vēstules” ceturtais numurs. Tas itin labi noderēs, lai īsinātu garos, tumšos vakarus, jo izdevumā ir daudz interesantas lasāmvielas.

Tagad Latvijas valsts dzimšanas dienai par godu lasītājiem tiks piedāvāts ceturtais, šogad pēdējais, žurnāla numurs.

Tā 66 lappusēs iekļauti dažādi stāsti par Liepāju un liepājniekiem, pilsētas simboliem, stāsti par liepājnieku dullumu, viņu iecerēm un sapņiem, traģiskajiem likteņiem un spēka avotiem. Būs atrodamas arī sveštautiešu mīlestības vēstules, pārdomas par mūsējo dzīvi un smago darbu ārzemēs. Tiks aizsākts jauns rakstu cikls “Piederība” par Liepājas ielām. Rubrikā “Kā būtu, ja…” – kas notiktu, ja 1918. gada 18. novembrī Latvijas dzimšana būtu palikusi tikai kā simbolisks akts? Viens no intriģējošākajiem rakstiem žurnālā ir Inta Graša veidotais pētījums par lielāko aviokatastrofu Latvijas vēsturē 1967. gada 30. decembra rītausmā.

“Mūs gandarī lasītāju pozitīvās atsauksmes, un esam gatavi ar dubultu sparu meklēt jaunas vēstures pērles un tagadnes dzīves gudrību saknes arī katrā no nākamajiem “Liepājas Vēstuļu” numuriem,” saka žurnāla redaktors Edgars Lūsēns.

Atgādināsim, ka no nākamā gada žurnālu “Liepājas Vēstules”, kas tāpat iznāks četras reizes gadā, interesentiem visā Latvijā piedāvājam arī abonēt par 3,96 latiem, turklāt “Kurzemes Vārda” abonentiem “Liepājas Vēstuļu” gada abonements pieejams lētāk – par 3,40 latiem. Bet viena žurnāla cena, pērkot to kioskos, nākamgad būs 1,30 latu.

 Andas Pūces rakstu par to, kas būs atrodams jaunajā “Liepājas Vēstuļu” numurā, lasiet šodienas laikrakstā “Kurzemes Vārds”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz