Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jaungada ballītēs garlaicību neielaidīs

Jaungada ballītēs garlaicību neielaidīs
08.12.2006 16:47

0

Atslēgvārdi

Nu nekā daudz jau nav palicis – nieka 23 dienas! Un atkal debesis krāšņos uguns puķes, dāmas izrādīs savas jaunākās kleitas, vēderi pildīsies ar svētku labumiem un kungi mēģinās atcerēties asprātīgākos tostus. Jauno gadu var sagaidīt mājās ģimenes vai draugu lokā, bet var arī doties uz kādu klubu vai kafejnīcu un izpriecāties no sirds patikas lielā ļaužu barā. Lai būtu vieglāk izlemt, uz kuru pusi gadumijā doties, “Brīvbrīdis” apkopoja informāciju, kādus sarīkojumus piedāvā Liepājas populārākās izklaides un atpūtas vietas. 

Mūzikas klubs “Pablo” un Latvijas 1.rokkafejnīca 31.decembrī aicina uz sarīkojumu “Jaungada nakts ritmi”. Īpašu Jaungada programmu un jaunā albuma “Palikt vienam” prezentāciju rokkafejnīcā piedāvās Liepājas dziedātājs Ivo Fomins ar savu grupu. Atgādinām, ka mākslinieka pirmais solo albums ar vienpadsmit paša komponētām dziesmām klajā nāca novembrī. Mūziķis ar savu komandu jaunās dziesmas atrādījis jau vairākās Latvijas vietās, taču Liepājā tās dzīvajā izpildījumā skanēs pirmo reizi. Savukārt klubā “Pablo” rosīsies dīdžeji Čiekurs un Uldis Meļķis, kuri būs sarūpējuši diskotēku ”The Best Hits Party” – tajā skanēs labākā mūzika no 60.gadiem līdz pat šodienai. Svinības sāksies pulksten 22. Ieejas maksa ar vietu rezervēšanu pie galdiņa (4 personām, servēts ar augļiem un pudeli šampanieša) Latvijas 1.rokkafejnīcā maksā 10 latu, bet “Pablo” – 5 latus. Bērniem līdz 8 gadu vecumam ieeja brīva, no 8 līdz 15 gadu vecumiem bērniem – 50 procentu atlaide.

Mūzikas klubā “Fontaine Palace” savukārt balliniekus izklaidēs   Jelgavas bigbends. Kluba mūzikas menedžeris Edgars Āboliņš sacīja, ka šis bigbends jau pie viņiem ir uzstājies, un tas savas atraktivitātes un profesionālā snieguma dēļ ieguvis izlaides vietas apmeklētāju lielas simpātijas, tādēļ arī aicināts uzstāties Vecgada vakarā. Arī šoreiz bigbends piedāvās jautru, dejojamu programmu latino mūzikas garā. Vīlušies nebūs svinga cienītāji. Kopā ar jelgavniekiem uz skatuves redzēsim arī pašu izklaides vietas saimnieku, dāni Luī Fontēnu. Par deju mūziku gādās dīdžeji Megafons un Uldis Rudaks, kurš iepriekšējās gadumijas svinībās darbojies Rīgas klubos, bet šogad izteicis vēlmi likt mūziku Liepājas ļaudīm. Uz klubu varat doties jau no pulksten deviņiem vakarā. Ieejas biļetes cena iepriekšpārdošanā ir pieci lati, bet svētku vakarā tās cena būs septiņi lati.

Izklaides centrs “Klondaika” ielūdz izbaudīt Jaungada svinības meksikāņu gaisotnē. Tādēļ ikviens tiek aicināts savu vakartērpu izdaiļot ar kādu Meksikai raksturīgu elementu. Pēc žūrijas vērtējuma labākais meksikāņu vakartērps tiks pie balvas. Vakara gaitā paredzēti dažādi konkursi, anekdotes, atrakcijas un dāvanas. Sarīkojumu vadīs Hosē jeb Dainis Pužulis, par mūziku parūpēsies un ballinieku ausis priecēs Paco un Rauls jeb Noris un Viktors. Apmeklētājus muzikāli izklaidēs arī folkloras kopa “Voļņici”. Par pārsteigumiem gādās šovu meistars Audima Dell Torro jeb Audimas.  Ieejas biļete uz Meksiku – 20 lati.

Jaungada svinības notiks arī izklaides centra “Big 7” visās zālēs. Tur par svētku viesu omulību un jautrību rūpēsies Salavecis un Sniegbaltīte, faķīrs, sporta deju dalībnieki un Go-Go dalībnieces ar īpašu programmu. Būs arī erotiskais šovs no Mis Kat un Mis Kitty, kluba dīdžeji būs sarūpējuši “Cybor Show”. Varēs arī izdejoties dzīvās mūzikas pavadījumā. Protams, būs loterija, konkursi un dažādi citi jauki pārsteigumi. Ieejas biļetes maksā no 5 līdz 10 latiem.   

Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē norisināsies sarīkojums “Lielā Jaungada balle”, kurā uzstāsies Nacionālā teātra aktieru ansamblis “Drama”. Svētku dalībniekus gaidīs jauka deju mūzika, klāti galdi, svētku uguņošana un šampanietis. Ieejas maksa – 25 lati. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz