Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kultūras projektu konkursā līdzfinansējumu saņems 34 projekti

Kultūras projektu konkursā līdzfinansējumu saņems 34 projekti
Foto: Ruslans Šuļga
15.03.2016 14:29

liepajniekiem.lv

Kultūras projektu konkursa vērtēšanas komisija, 8.martā izvērtējot iesniegtos projektu pieteikumus, lēma, ka līdzfinansējumu saņems 34  projektu pieteikumu iesniedzēji, portālam pastāstīja Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

Ar atbalstīto projektu sarakstu var iepazīties Kultūras pārvaldes mājas lapā.

Liepājas Kultūras pārvalde kultūras projektu konkursa pieteikumus pieņēma līdz šā gada 22. februārim. Kopumā tika saņemti 80 projektu pieteikumi, no tiem visvairāk pieteikumu saņemts mūzikas, dejas un vizuālās mākslas nozarē. Kopējā summa, kas tika prasīta projektu realizācijai, ir vairāk kā 240 000 eiro, kas sešas reizes pārsniedz pieejamo finansējumu – 40 000 eiro.

Iesniegtie projekti veicina jaunu un inovatīvu kultūras ideju realizēšanu Liepājā, kas spēj radīt rezonansi un būt unikālas Latvijas un starptautiskā mērogā, kā arī veicina starptautisku pasākumu norisi Liepājā. Tāpat vairāki projekti sekmē radošo industriju attīstību un nodrošina pētījumus par Liepājas kultūras un mākslas telpu.

Vēstules par noraidītajiem projektu pieteikumiem tiks sagatavotas un nosūtītas uz iesniedzēju norādītajām adresēm pa pastu. Līdzfinansējuma līgumi tiks sagatavoti un nosūtīti pa pastu līdz 24. martam. Parakstot līgumu par līdzfinansējumu, jāiesniedz piešķirtā līdzfinansējuma izlietojuma tāme.

Kā ziņots iepriekš, Liepājas Kultūras pārvaldes izsludinātā projektu konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt Liepājas pilsētai nozīmīgu kultūras projektu īstenošanu dažādās kultūras nozarēs, kā arī starpdisciplinārus projektus. 2016. gadā projektu konkurss tiek izsludināts vienu reizi, nosakot projektu realizēšanas termiņu no 2016. gada 27. marta līdz 2017.gada 26. martam. Piešķirtā finansējuma apjoms vienam projektam ir no 500 līdz 5000 eiro.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz