Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kur aiziet: Aicina “Līvi”, veikbords un kukurūza

Kur aiziet: Aicina “Līvi”, veikbords un kukurūza
Foto: Ģirts Gertsons
24.08.2018 07:09

liepajniekiem.lv

Ir pagājis gads un atkal augusta pēdējā sestdienā, 25. augustā, vēju pilsētā Liepājā, koncertdārzā “Pūt, vējiņi!” mūzikas parādi iedimdinās daudziem tik gaidītais festivāls “LīviFest 2018”, kas norisināsies jau ceturto reizi.

Par pasākuma norisi kā parasti ir parūpējies nenogurdināmais mūziķis Ainars Virga un uz mūzikas svētkiem saaicinājis Latvijā pazīstamas grupas. Mūzikas svētki tradicionāli sadalīti divās daļās – dienas un vakara. Jau pulksten 15 paredzēta pasākuma pirmā daļa, kad apmeklētājus priecēs “”Līvu” dziesmu svētki” un jauno izpildītāju priekšnesumi.

Pēc pirmās pasākuma daļas grupas “Līvi” dalībnieki Liepājas jūrmalas parkā, Latvijas simtgades ietvaros, stādīs “Līvu” ozolu. Vakara lielkoncerts sāksies pulksten 19, kad uz skatuves kāps tādas grupas kā “Līvi”, “Linga”, “Opus Pro”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Bastards” un noslēgumā, siltā nakts gaisotnē, jautra ballīte ar grupu “Bet Bet”.

Piektdiena, 24.augusts

Liepājas Latviešu biedrības namā festivāla “Via Baltica” filmas – pulksten 17.20 “Dziesmuvara” un pulksten 18.30 “Ievainotais jātnieks”.

24. un 25.augustā Liepājas Rožu laukumā sabrauks mājražotāji un amatnieki no visiem Latvijas novadiem. Lielā vasaras ražas un labumu izrādīšana un tirgošanās norisināsies katru dienu no pulksten 9 līdz 17.

Sestdien, 25.augusts

No pulksten 5 rītā līdz pulksten 10 Bārtas upē notiks koncerts “Ausma”.

No pulksten 11 Liepājas teātrī notiks Atvērtā teātra diena, kuras ietvaros notiks dažādas aktivitātes, lai labāk iepazītu teātri. Apmeklētājiem būs iespējams piedalīties orientēšanās sacensībās, meklējot slēptos objektus teātra telpās un risinot dažādus uzdevumus, apmeklēt šuvēju darbnīcu, aplūkot gan kostīmu skices, gan pašus kostīmus, kā arī noskaidrot, cik ilgā laikā top izrādei paredzētie tērpi.

Pulksten 18 koncertzālē “Lielais dzintars” notiks koncerts “Skaistākās operu ārijas”.

Jūrmalas parkā pulksten 16 Gulbju dīķa muzikālajā pēcpusdienā uzstāsies vācu kultūras centra ansamblis “Saule”.

Beberliņos jau piekto gadu pēc kārtas norisināsies vienas no nozīmīgākajām kabeļveikborda sacensībām Latvijā “BB Summer Jam”, ko vakarā vainagos brīvdabas koncerts. 

Pulksten 12 Aizputes novada Kazdangas pagasta “Grigaļos” notiks Kukurūzas labirinta sezonas atklāšana.

Augusta pēdējā sestdienā daudzās vietās visā Baltijas jūras krastā tiek aizdegti ugunskuri, godinot Baltijas jūru, kas mūs visus vieno. Ar “Senās uguns nakts” koncertu Liepājas pludmalē tradicionāli izskanēs festivāls “Via Baltica”. Pulksten 21 Liepājas pludmalē pie pieminekļa bojā gājušajiem zvejniekiem un jūrniekiem interesenti aicināti uz koncertu “Džezs dzied Aspaziju”. 

Svētdiena, 26.augusts

Liepājas Metodistu baznīcā pulksten 14 būs Mirdzas Graudužes autorkoncerts.

Jūrmalas parkā pulksten 12 bērnu rīts kopā ar cirku “Beztemata” un rotaļuzvedumu “Pa Liepājas novada pilsētiņām”.

Liepājas Latviešu biedrības namā var aplūkot gladiolu ziedu izstādi.

Trešdienās un sestdienās no pulksten 21 līdz 23 iespējams baudīt romantisku noskaņu Liepājas saulrietā, izbraucienu ar katamarānu un mūziku uz ūdens. Vietu rezervācijai un papildus informācijai telefona numurs 26470868 un e-pasts: [email protected].

Plašāks pasākumu plāns pieejams afišā. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz