Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Latviešu biedrības nams saņem Pasākumu centru asociācijas Gada balvu 2010

Latviešu biedrības nams saņem Pasākumu centru asociācijas Gada balvu 2010
16.12.2010 15:57

Liepājas Latviešu biedrības nams saņēma pasākumu centru profesionāļu atzinību, Latvijas Pasākumu centru asociācijas (LPCA) “Gada balvas 2010” pasniegšanas ceremonijā, kas norisinājās 7.decembrī Rīgā, Krievu drāmas teātrī. Apbalvojums saņemts par ieguldījumu Valsts kultūras infrastruktūras attīstībā nominācijā “Sociālā atbildība un tradīcijas”.

Liepājas Latviešu biedrības nama darbinieki palīdz realizēt un sniegt tehnisko nodrošinājumu ap 250 pasākumiem gadā. Biedrības namā virkni kultūras un izklaides pasākumus ik gadu apmeklē ap 32 tūkstoši liepājnieku un pilsētas viesu. Šeit norisinās starptautiska mēroga nozīmīgi pasākumi, kuros ir iespēja integrēties cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, dažādu tautību un interešu grupu sabiedrības locekļiem.

Pasniedzot balvu, Latvijas Pasākumu centru asociācijas valdes priekšsēdētājs Dainis Vītols uzsvēra Latvijas pasākumu centru lielo nozīmi Latvijas ekonomikas attīstībā, kā arī kultūras piedāvājuma daudzveidīgā veidošanā. Sociālās atbildības un tradīcijas nominācija tika piešķirta kultūras centriem, kuri sekmē multinacionālu tautas mākslas un dažādu sociālo grupu sarīkojumu pieejamību, kā arī veicina tradīciju saglabāšanu.

Biedrības nama direktore Vita Hartmane pauž gandarījumu par Latvijas Pasākumu centru asociācijas augsto novērtējumu, piešķirot ”Gada Balvu 2010”. Viņa uzsver: ” Biedrības nama darbinieku ieliktās pūles, milzīgā degsme un darbs pasākumu sagatavošanā, to tehniskajā nodrošināšanā un realizēšanā, parastam kultūras centra un koncertu apmeklētājam paliek nemanāms. Varbūt daudzi mūsu kultūras centra apmeklētāji pat nenojauš, ka mūsu darbiniekiem vislielākā darba slodze ir katrās brīvdienās un svētku dienās! Šeit strādā savas nozares fanātiķi, cilvēki, kuri ar visām savām maņām un jūtām mīl kultūru. Kultūras centrs ir pieejams un atvērts katru dienu un mūsu misija ir nodrošināt katra liepājnieka individuālo radošo spēju izkopšanu un iespēju līdzdarboties kultūras dzīvē. Esam laimīgi, ka liktenis ir lēmis man un manai komandai strādāt Latviešu biedrības namā, kas kalpo Latvijas tautai un visu paaudžu radošajiem un talantīgajiem cilvēkiem.”

Madara Pūķe

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz