Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Ostmalā” jau trešo reizi notiks “Grāmatu svētki”

“Ostmalā” jau trešo reizi notiks “Grāmatu svētki”
02.09.2010 14:54

Atslēgvārdi

Šosestdien, 4. septembrī, no plkst. 11.00 līdz 19.00 tirdzniecības centrā “Ostmala” jau trešo gadu pēc kārtas notiks “Grāmatu svētki”, kā ietvaros ikviens liepājnieks varēs atnest savas jau izlasītās grāmatas un oriģinālos CD, apmainot tos pret citām sev interesējošām grāmatām un CD.

Akcijas mērķis ir saliedēt pilsētniekus, aicinot mainīties ar grāmatām un paildzinot to grāmatu mūžu, kuras jau ir izlasītas un noliktas grāmatu plauktos. Grāmatu maiņas svētku laikā dalībniekiem būs iespēja apmainīties ar viedokļiem un ieteikumiem, gūt pozitīvas emocijas un sajust dalīšanās prieku. Vērtīgākās grāmatas, kas akcijas laikā netiks pie saviem īpašniekiem, tiks dāvinātas tuvākās apkaimes bērnu namiem.

Paralēli “Grāmatu svētki” norisināsies arī citos SIA ”RIMI Latvia” reģionālajos tirdzniecības centros –Bauskā, Jelgavā, Ventspilī, Kuldīgā, Madonā, Dobelē, Daugavpilī, Rēzeknē un Jūrmalā.

Grāmatas, kuras būs sliktā kvalitātē vai nederīgas, tiks nodotas ”Papīrfabrikai ”Līgatne””, tādējādi atbalstot vides aizsardzību un vienreiz izmantotā papīra pārstrādāšanu jaunā papīrā.

Pagājušajā gadā rīkoto “Grāmatu svētki” laikā t/c ”Ostmala” tika saņemtas 445 grāmatas, bet apmainītas 129. Pāri palikušās 316 grāmatas tika nodotas bērnu namiem, bet nederīgās – papīra pārstrādei.

“Šogad turpinām iepriekšējos gados veiksmīgi uzsākto projektu, kura laikā ikvienam lasīt gribētājam tiks dota lieliska iespēja bez maksas savā īpašumā iegūt jau sen kāroto lasāmvielu, vienīgais nosacījums – uz svētkiem atnest arī savas grāmatas, kuras nu jau izlasītas, bet citiem varētu lieti noderēt izziņas procesā. Esam pārliecināti, ka atsaucība būs liela, jo ar katru gadu mēs kļūstam pozitīvāki, vienotāki un kopības sajūta palīdz veikt lielus darbus,” stāsta Ieva Šemeta, SIA ”RIMI Latvia” tirdzniecības centru mārketinga vadītāja.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz