Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Alu Sieviete” dodas medīt uz Liepāju!

“Alu Sieviete” dodas medīt uz Liepāju!
28.12.2006 11:42

0

Atslēgvārdi

21.februārī plkst.20.00 Liepājas teātrī notiks izrāde “Alu sieviete”. Izrādes producenti ir “JaffaRiga Projects”, kuru iepriekšējā izrāde ir jau skatītaju atzinību visā Latvijā ieguvušais “Alu Cilvēks”. Latviešu “Alu Sievietes” režisore ir šarmantā Rēzija Kalniņa, kurai šī būs debija režijā, bet galvenā loma uzticēta atraktīvajai aktrisei Santai Didžus.

Izrādes scenāriju ir sarakstījusi divreiz ”AFDA” balvai nominētā Emma Peirsone ienirstot tumšajās, mitrajās sievietes psihes alās ar komēdijas un nepārtrauktu smieklu palīdzību! Izrāde Latvijā solās būt “īsta sieviešu sazvērestība”, jo pretstatā “Alu Cilvēkam”, kura veidotāji un aktieri visi kā viens bija vīrieši, šīs izrādes radīšanā piedalījušās tikai sievietes.
Lugas autore aizsūta mūsu sugas tēviņus uz visām pusēm, meistarīgi atmaskojot stereotipiskos mītus par to, kā sievietes domā! Tas nav mežonīgs, pirmatnīgs sievietes tiesību cīņas aicinājums, bet drīzāk aizkustinošs skats uz cilvēces – kā sieviešu, tā arī vīriešu – dīvainībām un īpatnībām! Galu galā, kura gan neatpazīst sieviešu un vīriešu neskaitāmās vājības… sākot ar tipisko, neizskaidrojamo sievietes garastāvokļa maiņu, cīņu ar liekajiem kilogramiem un nepārtrauktu misiju iegūt ideālo ķermeni, beidzot ar viņas alu-cilvēka alus patēriņu, futbola skatīšanos, tālvadības pults spaidīšanu.
Peirsone ”normu” apgāž ar kājām gaisā, piedāvādama skatītājiem skaļu, patiesu, ”riktīgu” sievieti, alu sievieti, ar kuru labāk rēķināties! Sagatavojies šai iedvesmojošajai un pārgalvīgi smieklīgajai komēdijai par divām pilnīgi atšķirīgām būtnēm, kuras izmisīgi cenšas sadzīvot uz vienas mazas planētiņas… dalot vienu un to pašu vannas istabu.

Biļetes uz izrādi var iegādāties Liepājas teātra kasē un visās “Biļešu Serviss” tirdzniecības kasēs.

Informācija:
Linda Igolniece,
Jaffa Riga

 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz