Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Brīvdabas kino sezona Liepājā tuvojas noslēgumam

Brīvdabas kino sezona Liepājā tuvojas noslēgumam
09.08.2007 11:43

0

Atslēgvārdi

7. jūnijā uzsāktā vasaras kino sezona Liepājā tuvojas noslēgumam. Vēl paredzēti divi seansi – 9. un 16. augustā, bet sezonu plānots noslēgt 23.augustā gan ar filmu programmu, gan īpašu atrakciju programmu bērniem un grupas ”The Briefing” uzstāšanos. Šovakar, 9.augustā pulksten 21.15 kā ierasts ik ceturtdienu koncertestrādē ”Pūt, vējiņi!” būs iespējams noskatīties gan multiplikācijas filmas, gan  mākslas filmas. Kino vakara programmā ir multiplikācijas filma ”Maija un Paija”,  kā arī divas  mākslas filmas –  ”Keep smiling!”, režisors A.Saulītis (2004) un filma ”Vajadzīga soliste”, režisors G.Zemels (1984).

Nākam ceturtdien, 16.augustā redzēsim  animācijas filmu studijas ”Dauka” multiplikācijas filmas ”Man vienai māsiņai”, ”Laimes lācis”, ”Sēd uz sliekšņa pasaciņa” un režisora G.Cilinska leģendāro mākslas filmu ”Ezera sonāte” (1976).

”Neskatoties uz visai vēso vasaru, skatītāju netrūka. Vasaras kino sezona ir izdevusies un ceru uz sadarbību ar Liepājas Kultūras pārvaldi arī nākamgad,” sezonu komentē SIA ”APPART” vadītājs Aivis Neimanis. Kompānija šogad brīvdabas kino izrāda ne tikai Liepājā, bet arī citviet Latvijā. Vasaras brīvdabas kino vakaru norisi koncertestrādē ”Pūt, vējiņi!” finansē Liepājas Kultūras pārvalde, tāpēc kino skatīšanās  iespējama bez maksas.

Ieva Hmieļevska,
Liepājas Kultūras pārvaldes sa­bied­ris­ko at­tie­cī­bu spe­ci­āliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz