Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Diskutēs par radošiem kultūras centriem

Diskutēs par radošiem kultūras centriem
31.10.2012 07:02

Atslēgvārdi

Liepājas Kultūras pārvaldes speciālisti kuplā pulkā rīt, 1. novembrī, VEF Kultūras pilī Rīgā piedalīsies kultūras forumā “Kultūras centrs radošā Latvijā”.

Tur viņi kopā ar kultūras darba vadītājiem, pašvaldību pārstāvjiem, kultūras augstskolu studentiem un mācībspēkiem no visas Latvijas aktualizētu jautājumu par kultūras centru lomu valsts attīstībā un radošas Latvijas veidošanā, kā arī par to darbības kvalitātes pilnveidošanu.

Forums būs veltīts kultūras centru attīstībai, kas ir īpaši aktuāls jautājums Nacionālā attīstības plāna izstrādes kontekstā. Kultūras foruma dalībnieki spriedīs par kultūras speciālistu kvalifikāciju, kā arī tālākizglītības vajadzībām un iespējām. Starp diskusiju tematiem būs arī jautājumi par kultūras centru juridisko un administratīvo regulējumu, sniegto pakalpojumu saturu, digitalizācijas perspektīvām un inovatīvu iespēju meklēšanu jaunu mērķauditoriju iesaistīšanai.

Foruma laikā notiks dokumentālās filmas “Kultūras namu loma Latvijas sabiedrībā” pirmizrāde un apaļā galda diskusija, tā otrajā daļā nozīmīgākos jautājumus izskatīs un risinās, strādājot darba grupās. “Gaidām konstruktīvu dialogu un vadītāju spēju apzināties kvalitātes vajadzības, vadot novadu un pagastu kultūras centrus, kā arī profesionālu pieredzes apmaiņu un veiksmes stāstus iedvesmai, lai varētu strādāt vēl labāk, saturīgāk un mūsdienīgāk,” saka kultūras darbinieki, pošoties uz forumu.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz