Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Vislabākais – māmiņām!

Vislabākais – māmiņām!
08.05.2009 07:00

Atslēgvārdi

Mātes dienas tradīcija jau iedzīvojusies Latvijā tiktāl, ka nevienam nerodas šaubas, kad tieši jāsteidzas pēc ziediņa pašai mīļākajai sievietei uz pasaules. Protams, maija pirmajā svētdienā. Liepājnieki šogad savām māmiņām var uzdāvināt vēl arī kādu jauku dziesmu, deju un milzumdaudz prieka. Turklāt nav vajadzīga pat nauda. Vienīgi jāpapūlas māmiņu aizvest uz kādu no sirsnīgajiem svētku koncertiem un sarīkojumiem, ko sarūpējuši lieli un mazi.

Liepājas teātra aktrišu folkloras kopa “Atštaukas” visus jau rīt pulksten 13 aicina uz Ģimenes dienu “Namīnā”. Būs ne tikai koncertuzvedums “Dod vecam godu, griez jaunam ceļu”, bet arī jaunrades darbnīcas, ko lieliem un maziem piedāvās gan pašas mutīgās atštaukas, tāpat ziedu dizaina studijas “Liepzars” vadītāja Vaira Kārkliņa un Latvijas pazīstamākā leļļiniece Dace Skadiņa. Šis pasākums derēs tām māmiņām, kas nav paradušas sēdēt, rokas klēpī salikušas.

Nedaudz svinīgāk, bet ne mazāk raiti un sirsnīgi Mātes dienu cer sagaidīt Liepājas amatiermākslas kolektīvi. Viņi svētdien pulksten 13 Liepājas Latviešu biedrības namā aicina visas māmiņas un viņu pavadoņus uz koncertu “Paldies, ka tu man esi…”. Tajā piedalīsies Tautas mākslas un kultūras centra sieviešu koris “Aija”, jauktais koris “Kursa”, Bērnu teātra studija, bērnu deju kolektīvs “Krustiņi”, jauniešu deju kolektīvs “Kvēle”, mākslinieciskā jaunrades centra “Vaduguns” vokālais ansamblis “Gaismiņa” un īpašais viesis – mūziķis Arnis Miltiņš ar savu dēlu Jāni. Dziesmas mīsies ar dejām un labiem vārdiem, ko māmiņām veltīs koncerta dalībnieki. Bet apmeklētāji var būt droši, ka pēc tik jaukiem sarīkojumiem apsveiktās māmiņas pateiksies ne vien ar mīļu glāstu, bet arī kādu gardumu visai ģimenei. Lai svētki būtu arī garšīgi!

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz