Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Festivāla “DizainsNākotne 2010” programma

Festivāla “DizainsNākotne 2010” programma
22.09.2010 12:22

Atslēgvārdi

Jau infoŗmējām, ka šogad festivāls “DizainsNākotne 2010” ar vērienīgu programmu tiek atklāts Liepājā. Tajā tiek piedāvāta vērienīga programma.

30. septembrī, 14.00, A/S “UPB” galerijā, Dzintaru ielā 19, festivāla “DizainsNākotne 2010” īpašais viesis – dizaina eksperts Martins Fosleitners (Austrija) ar lekciju “Pilsētas mārketings – pilsētas identitāte”. Uz sarunu aicināti pilsētas domes darbinieki, arhitekti un dizaineri. Martins Fosleitners pirms A/S “High-Performance-Vienna” dibināšanas 1999. gadā, pieredzi guvis 10 gadus strādājot vadošā Japānas uzņēmumā digitālo attēlu veidošanas biznesā, gan arī kā produktu menedžeris Austrumeiropā un Mārketinga direktors Austrijā. Uzņēmuma darbības fokuss ir informācijas dizains kā tilts, kas vieno mārketinga un tirdzniecības disciplīnas daudznacionālās korporācijās. Patreizējā darbība saistīta ar Vīnes kā “lasāmas” pilsētas koncepta izveidi. Martins Fosleitners ir Starptautiskā Informācijas dizaina institūta valdes loceklis un Austrijas Dizaineru Savienības “DesignAustria” valdes loceklis. Semināra vietu skaits ierobežots. Pieteikšanās līdz 27. septembrim: [email protected] Semināra darba valoda – angļu. Pēc semināra – sarunas, diskusijas un neformālā gaisotnē ieskats festivāla “DizainsNākotne” iepriekšējo gadu foto reportāžās.

30. septembrī Liepājā notiks vairākas radošās darbnīcas dizaina un jauno mediju studentiem, lekcijas pedagogiem, arhitektiem, dizaineriem. Copy Create un M. Ratnika darbnīcu rezultāti būs skatāmi “Dizaina brokastīs” – 1. oktobrī, no plkst. 10.00 atvērto durvju dienā LiepU Mākslas pētījumu laboratorijā.

“Copy Create” – radošā darbnīca. Dizaineri Rihards Funts, Ieva Lauriņa, Zane Homka, arhitekts Uldis Sedlovs un filozofs Ģirts Jankovskis strādās ar Liepājas mākslas vidusskolas audzēkņiem (LMV).

Vizuālās komunikācijas speciālists Mārtiņš Ratniks ar lekciju “Samplēšanas vizuālā valoda” sniegs uzstādījumu turpmākajiem radošajiem eksperimentiem Liepājas Universitātes Mākslas pētījumu laboratorijas studentiem.

30. septembrī, plkst. 11.00, Liepājas mākslas vidusskolā. “Dizainam no biznesa neizbēgt vai kā radošajiem iemācīt racionālo?” – Rīgas Ekonomikas Augstskolas lektore un zīmola “an&angel” mārketinga vadītāja Vanda Dauksta seminārā dizaina pedagogiem sniegs praktiskus ieteikumus par dizaina un biznesa saskarsmi. Pieteikšanās līdz 27. septembrim: [email protected] vai LMV pie Ievas Leismanes.

1. oktobrī plkst. 10.00 Jelgavas Tipogrāfijas Kurzemes Dizaina centrā notiks “Antalis” rīkots seminārs “Papīrs. Idejas. Iedvesma un neierobežotas iespējas”, kurā aicināti piedalīties dizaina profesionāļi un ar poligrāfijas darbiem ikdienā saistītie – grafiskie dizaineri, uzņēmumu mārketinga un pārdošanas speciālisti, lai iepazītu poligrāfijas un papīra plašās iespējas dažādu drukas darbu sagatavošanā. Praktiski piemēri no iepriekšējo gadu labākajiem poligrāfijas darbiem!

Daina Vītoliņa

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz