Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Izrāde “Nenormālā” Liepājā

Izrāde “Nenormālā” Liepājā
31.01.2011 11:48

Atslēgvārdi

25. februārī pulksten 19 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē notiks viesizrāde – liriska komēdija “Nenormālā”. Lugas autore un režisore ir slavenā krievu dramaturģe Nadežda Ptuškina, bet galvenās lomas spēlēs pazīstamā aktrise Jekaterina Striženova un Pasaules čempions daiļslīdošanā Aleksejs Tihonovs.

Viņai – pāri četrdesmit. Viņa ir dīvaina, vecmodīga, pārāk augstprātīga un laikam jau nekad nav likusies pievilcīga vīriešiem. Tāpēc nav brīnums, ka viņa nekad nav bijusi precējusies, ka viņai nav bērnu, un viņa ir tik ļoti vientuļa, ka tas pat liekas atbaidoši.

Viņam – trīsdesmit. Viņš ir veiksmīgs, ievērojams, ar sakārtotu dzīvi, vienkārši neatvairāms. Viņš diezgan labi tiek galā ar savu biznesu. Viņam ir jauna un skaista sieva un mīļotā meitiņa. Viņš ar vieglumu metas romantiskās dēkās ar sievietēm un laicīgi pamanās tās pārtraukt.

Viņai nepatīk tādi kā viņš – skaisti un bezatbildīgi dzīvojošie. Viņa ar riebumu izturas pret krāpšanu, paviršiem sakariem, pret pārāk lielu vēlēšanos dzīvot skaisti un bezatbildīgi.

Viņš vispār neievēro tādas kā viņa – garlaicīgas, nepievilcīgas morālistes ar bezcerīgi neizdevušos likteni. Viņam tādas sievietes vienkārši neeksistē.

Bet dzīve ir dīvaina! Viņi ir iemīlējuši viens otru. Tik neprātīgi, maigi, uzticīgi – tā kā mēdz būt tikai vienu reizi mūžā. Kad tevi pārņem tāda mīlestība, visam pārējam vairs nav nozīmes. Viņi ir nokļuvuši mīlas un kaisles epicentrā. Kas ar viņiem tagad notiks?

Biļetes jau pārdošanā!

Informācija un biļešu pasūtīšana – pa tālr. 28214411.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz