Piektdiena, 10. maijs Maija, Paija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Mainīts Elīnas Garančas koncerta norises laiks; apmeklētājiem līdz septembra beigām obligāti jāapmaina koncerta biļetes

Mainīts Elīnas Garančas koncerta norises laiks; apmeklētājiem līdz septembra beigām obligāti jāapmaina koncerta biļetes
Foto: Holger Hage / Deutsche Grammophon
15.09.2020 10:10

"Lielais Dzintars"

Kā iepriekš ziņots, 2020. gada 10. oktobrī Liepājas koncertzālē ”Lielais dzintars” ar solokoncertu pirmo reizi viesosies viena no pieprasītākajām operdziedātājām pasaulē, mecosoprāns Elīna Garanča. Iepriekš plānotais koncerts pulksten 18.00 tiks sadalīts divos koncertos, tādēļ visiem biļešu īpašniekiem obligāti jāapmaina koncerta biļetes pret kādu no jaunajiem norises laikiem 2020. gada 10. oktobrī pulksten 17.00 vai pulksten 20.00!

Biļešu apmaiņas pakalpojums būs pieejams, sākot no otrdienas, 15. septembra. Biļešu īpašnieki aicināti rīkoties sekojoši:

  • Izvēlēties sev ērtāko no diviem piedāvātajiem koncerta norises laikiem.

  • Apmainīt koncerta biļetes līdz 2020. gada 30. septembrim.

  • Ja biļetes iegādātas Biļešu paradīzes klātienes kasē, tās var apmainīt Liepājā, koncertzāles ”Lielais dzintars” informācijas centrā, Radio ielā 8. Papildus informācija pa tālruni: 634 24 555.

  • Ja biļetes iegādātas internetā, biļešu īpašnieki aicināti sazināties, rakstot ziņu uz e-pastu [email protected]. E-pasta tematā aicinām rakstīt ”Par Elīnas Garančas koncertu”, tekstā norādīt vēlamo koncerta laiku un jaunos sēdvietu numurus, kā arī iepriekšējo biļešu numurus.

Lai pārceltā koncerta biļešu īpašniekiem pirmajiem dotu iespēju apmeklēt koncertu, no 15. līdz 30. septembrim tiks apkalpoti tikai šie klienti. No 1. oktobra atlikušās biļetes uz koncertu būs pieejamas brīvā tirdzniecībā visiem interesentiem.

Holger Hage / Deutsche Grammophon

Lūdzam ņemt vērā:

  • Koncertzāles ”Lielais dzintars” informācijas centra darba laiks no otrdienas līdz piektdienai ir no pl.12. līdz pl.17, sestdienās un svētdienās no pl.10 līdz pl.15, pirmdienās – slēgts. Tālrunis: 634 24 555.

  • Ja biļete iegādāta ar atlaidi, dodoties to apmainīt, lūdzam ņemt līdz statusu apliecinošu dokumentu.

  • Biļetes, uz kurām norādīts iepriekšējais koncerta laiks (pl.18.00) nebūs derīgas ne uz vienu no koncertiem, visas iegādātās biļetes ir obligāti jāapmaina.

  • Saistībā ar pastāvošajiem pulcēšanās ierobežojumiem, koncertzāle nevar garantēt katras konkrētās iepriekš pārdotās vietas pieejamību.

  • Mainot biļetes, katram apmeklētājam būs jānorāda sava un līdznācēja kontaktinformācija (jāveic biļetes personalizācija). Informāciju SIA “Lielais Dzintars” uzglabās vienu mēnesi pēc koncerta norises, lai nepieciešamības gadījumā to varētu nodot Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) rīcībā.

  • Rekomendējam lietotnes ”Apturi Covid” lejupielādi.

Par koncertu:

Liepājas koncertzālē ”Lielais dzintars” šī būs pasaulslavenās latviešu mākslinieces debija. Elīna Garanča Liepājā uzstāsies ar kamermūzikas programmu, kurā izskanēs Roberta Šūmaņa, Johannesa Brāmsa un Sergeja Rahmaņinova labākie kamermūzikas skaņdarbi. ”Elīna Garanča ir viena no pieprasītākajām dziedātājām uz Zemes – pasaulē šobrīd ir tikai daži mecosoprāni, kuri spētu viņai līdzināties vokāli, muzikāli vai dramatiski,” par latviešu dziedātāju raksta medijs ”New York Classical Review”.

Dziedātājas skatuves partneris koncertā būs pianists Malkolms Martino (Malcolm Martineau), kurš pazīstams kā koncertmeistars labākajām pasaules operas dīvām – Annai Ņetrebko, Annei Sofijai fon Oterei, Andželai Georgiū u.c. Kopā ar Elīnu Garanču viņi aizvadījuši spožus koncertus prestižākajās zālēs pasaulē – Vigmora zālē Londonā, Kārnegī zālē Ņujorkā, Musikverein koncertzālē Vīnē u.c. Abu mākslinieku skatuviskā partnerība tiek dēvēta par maģisku.

Koncertu ar Liepājas pašvaldības atbalstu rīko SIA ”Lielais Dzintars”. Koncerts notiks vienā daļā, aptuvenais norises ilgums: 1 stunda 15 minūtes. Plašāka informācija lasāma lielaisdzintars.lv.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz