Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jānis Skutelis izsludina papildizrādi

Jānis Skutelis izsludina papildizrādi
Foto: Aiga Rēdmane
13.11.2013 10:32

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

30.novembrī pulksten 19 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē paredzētajai Latvijā populārā komiķa Jāņa Skuteļa Stand Up Comedy izrādei ”SPLENDID” ir izsludināta papildizrāde, kas norisināsies tajā pašā dienā, 30.novembrī, pulksten 15, informē LOC Kultūras projektu vadītājs Aigars Kārkliņš.

Stand-up Comedy “SPLENDID” ir jaunākā Jāņa Skuteļa stāvizrāde, kas, kā jau vēsta pārlieku ambiciozais nosaukums, ir plānota kā kaut kas patiešām lielisks. Lieliskuma deficīts ikdienā tiks mazināts caur absurdu, likumsakarību, nejaušību un sakritību iztirzāšanu, mēģinot atbildēt uz mūžīgajiem jautājumiem “kas es esmu?”, “kāpēc ir citi? ” un “… ja viss notiek leģitīmi, kāpēc gan ne?”.

Pēc Jāņa Skuteļa vārdiem, katra jauna stāvizrāde, ir ļoti īpašs un satraucošs notikums, jo darba process katru reizi ir atšķirīgs un iepriekšējā pieredze ne vienmēr spēj sniegt vajadzīgās atbildes. Līdz ar to katra reize ir kā pirmā reize, un pirmā reize vienmēr ir īpaša reize.

”Vēl viena svētku diena izrādes apmeklētāju dzīvē – tas ir tas, ko ar šo izrādi es vēlos panākt,” skaidro SPLENDID autors, režisors un ”aktieris” Jānis Skutelis. Sarunas tēmas stāvizrādē ir svētkiem atbilstošas – ”vai jāmaina valsts himna?”, ”kāpēc tik katastrofāli trūkst laika?”, ”vai modernās tehnoloģijas mums palīdz to ietaupīt?” un ”kas es tāds, lai par to visu spriestu?”.

Biļetes uz izrādi iepriekšpārdošanā ”Biļešu serviss” kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz