Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas teātra aktrise Madara Melne pievienojas “UgunsGrēka” viesnīcniekiem

Liepājas teātra aktrise Madara Melne pievienojas “UgunsGrēka” viesnīcniekiem
04.02.2013 11:07

Klāt jaunā “UgunsGrēka” sezona, un sagaidāma jaunu aktieru pievienošanās viesnīcas iemītniekiem, pavēsta TV3 Sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone. Filmēšanas komandai pievienojusies arī Liepājas teātra aktrise Madara Melne. Viņa atveidos Signes māsu Luīzi.

Arī Signe, ko atveidos Latvijas Nacionālā teātra aktrise Anta Aizupe, seriālā ir jauns personāžs. Tāpat filmēšanas komandai pievienojies Valmieras drāmas teātra aktieris Ģirts Rāviņš, kurš iejutīsies Margota ādā. Viesnīcā gaidāma Ritas atgriešanās, kuru atveido aktrise Marija Bērziņa.

Vēl mazliet pacietības un gaismā nāks atbildes uz daudziem skatītāju jautājumiem – vai Ramona piesavinājās Leona operācijai domāto naudu? Kurš tagad valda viesnīcā? Kas noticis ar Leonu? Viesnīcā valda intrigas, kaislības, vājības un, protams, mīlestība ar neparedzamiem notikumu pavērsieniem un jauniem aktieriem. Jaunākā UgunsGrēka sezona būs skatāma no 18.februāra darba dienās 20.20 kanālā TV3.

Ir pagājis pusgads kopš viesnīcā pazuda koferis ar Leona operācijai paredzēto naudu, un kuru kāroja iegūt ne viens vien. Pēdējais, ko redzēja TV3 skatītāji, bija kofera nonākšana Ramonas rokās. Vai viņas sirdsapziņa ierunājās un nauda tika atdota Leonam, lai veiktu tik svarīgo operāciju Šveicē? Vai tomēr uzvarēja Ramonas aprēķins un alkatība, paturot prāvo naudas summu sev?

Lai īsinātu laiku līdz jaunajām UgunsGrēka sērijām, lielākais nacionālais interneta video portāls TV3 Play ir izveidojis īpašu filmu, kurā iespējams atskatīties uz aizvadītās sezonas notikumiem, kā arī ļauts ielūkoties jaunāko sēriju kadros un stāstā. Skatieties īpašo TV3 Play filmu jau tagad http://www.tv3play.lv/play/297874.

Foto: godateatris.lv

Madara Melne.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz