Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Latvijas jauniešu klubi neveiksmīgi spēlē starptautiskajā turnīrā “”Skonto” kauss 2007″

Latvijas jauniešu klubi neveiksmīgi spēlē starptautiskajā turnīrā “”Skonto” kauss 2007″
22.02.2007 10:41

0

Atslēgvārdi

Latvijas klubu “Skonto” un “Liepājas metalurgs” jauniešu komandas neveiksmīgi startējušas starptautiskā turnīra “”Skonto” kauss 2007″ grupu turnīrā, spējot izcīnīt tikai vienu punktu. Kā aģentūru LETA informēja sacensību rīkotāji, otrās dienas pirmajā spēlē “Liepājas metalurgs” ar rezultātu 0:6 piekāpās Krievijas komandai “Kriļja sovetov”. Turpmākajās spēlēs Maskavas “Lokomotiv” ar 2:0 pieveica Tallinas “Levadia”, bet cits Krievijas klubs “Smena-Zeņit” ar 3:0 pieveica otru Tallinas vienību “Flora”.

“JFC Skonto” futbolistiem, lai iekļūtu nākamajā kārtā, spēlē ar Doņeckas “Šahtar” bija nepieciešama tikai uzvara, tomēr jau spēles sākumā rīdzinieki ātri zaudēja vārtus, bet visā spēlē piekāpās ar rezultātu 0:2.

Dienas otrajās spēlēs Latvijas komandas sacentās ar abiem Tallinas klubiem – pagājušās sezonas Latvijas čempionvienība “Liepājas metalurgs” ar 0:1 piekāpās Igaunijas čempioniem “Levadia”, bet “JFC Skonto” nospēlēja neizšķirti 1:1 ar “Flora” un nopelnīja Latvijas klubiem pirmo punktu turnīrā.

Pārējās spēlēs “Kriļja sovetov” ar 3:0 pieveica “Lokomotiv”, bet “Šahtar” un “Smena-Zeņit” nospēlēja neizšķirti 0:0.

Jau ziņots, ka sacensību pirmajā dienā “JFC Skonto” futbolisti pirmajā mačā ar 0:2 zaudēja “Smena-Zeņit” komandai no Krievijas, bet “Liepājas metalurgs” cieta sagrāvi 0:9 spēlē ar citu Krievijas komandu “Lokomotiv”.

Turnīrā Rīgā piedalās astoņas komandas, kurās spēlē 15 gadus veci jaunieši. Turnīrs Olimpiskajā sporta centrā beigsies 23.februārī.

Turnīrā Latviju pārstāv “JFC Skonto” un “Liepājas metalurgs”, Krieviju – “Kriļja sovetov”, “Lokomotiv” un “Smena-Zeņit”, Ukrainu – “Šahtjor”, bet Igauniju – “Flora” un “Levadia”.

23.februārī pulksten 15 pirms turnīra trīs labāko komandu apbalvošanas notiks arī draudzības spēle, kurā dalībnieku izlase tiksies ar “Skonto”, Latvijas izlases veterānu un grupas “Prāta vētra” apvienoto komandu.

“Skonto” sporta direktors Aleksandrs Starkovs uz šo spēli uzaicinājis vairākus “Skonto” bijušos futbolistus – Andreju Štolceru, Raimondu Laizānu, Mihailu Zemļinski, Alekseju Šarando, Aleksandru Jeļisejevu un Vladimiru Babičevu.

Ar turnīru “Skonto FC kauss 2007” beidzas JFC “Skonto” organizētais jauniešu ziemas futbola astoņu turnīru cikls vecuma grupās no 8 līdz 15 gadiem. Vecuma grupās no 8 līdz 13 gadiem turnīri notiek Baltijas valstu līmenī, bet 14 un 15 gadu vecu futbolistu turnīros piedalās spēcīgākie klubi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Ukrainas un Somijas.

Nākamgad iecerēts uzaicināt piedalīties arī Zviedrijas, Dānijas un Norvēģijas labākos klubus.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz