Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Metalurgu protestu izskatīs otrdien

Metalurgu protestu izskatīs otrdien
30.07.2007 19:03

0

Atslēgvārdi

Latvijas Futbola federācijas Tiesnešu komiteja kluba “Liepājas metalurgs” protestu par tiesāšanu mačā pret “Rīgu” paredzējusi izskatīt otrdien. Pirmdien Latvijas Futbola federācijā nogādāts arī īpaši sagatavots videomateriāls no šīs spēles. Kaut arī maz ticams, ka notiks spēles rezultāta anulēšanas precedents, mūsu kluba vadītāji ir nolēmuši nesamierināties tikai ar iespējamo disciplinārsodu tiesnesim, bet panākt pārspēli, jo, noskatoties spēles videoierakstu, pamanītas vairākas nopietnas tiesneša kļūdas, turklāt tās nez kāpēc allaž bijušas par labu “Rīgai”. Iespējams, “jautājumā par “Rīgas” spēļu tiesāšanas kvalitāti” varētu iesaistīties arī citi virslīgas klubi, kuri savu komandu mačos ar rīdziniekiem arī sajutuši tendenciozu attieksmi no arbitru puses.

Aizstāvēt metalurgu viedokli deleģēts mūsu kluba jaunais sporta direktors Jurijs Andrejevs, kurš, starp citu, nule saņēmis UEFA PRO kategorijas trenera licenci, kāda Latvijā bez viņa pašlaik ir vienīgi Aleksandram Starkovam. Šī licence ir augstākais kvalifikācijas apliecinājums treneriem Eiropā.

Vēl daži sausi skaitļi. Šosezon virslīgā visvairāk tiesības izpildīt 11 metru sitienus ieguvusi “Rīga” – astoņus, taču uz šīs komandas vārtiem nav nozīmēta neviena pendele. Tiesnesis Andrejs Sipailo šogad virslīgā tiesājis četrus mačus ar “Rīgas” piedalīšanos, no kuriem trijos piešķīris 11 metru sitienus par labu šai komandai.

Ints Grasis,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz