Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Divu maču diskvalifikāciju saņem “Liepājas” aizsargs Mihadjuks

Divu maču diskvalifikāciju saņem “Liepājas” aizsargs Mihadjuks
21.05.2015 20:10

LETA

Atslēgvārdi

Latvijas futbola kluba “Liepāja” aizsargam Pāvelam Mihadjukam piešķirta divu spēļu diskvalifikācija, līdz ar to spēlētājs nevarēs aizvadīt “SMScredit.lv Virslīgas” čempionāta spēli pret Rīgas “Skonto”, ceturtdien lēma Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija (LFF DK).

Kā zināms, septītās kārtas mačā pret “Daugavpili” dueļa pēdējās sekundēs Mihadjuks nopelnīja sarkano kartīti.

“Liepājas” futbolistam divu spēļu diskvalifikācija piespriesta par aizvainojošu, nepieklājīgu vārdu, izteicienu vai žestu lietošanu. Tāpat Mihadjukam būs jāmaksā 140 eiro liels naudas sods.

Līdz ar to aizsargam būs jāizlaiž Virslīgas čempionāta astotās un devītās kārtas spēles pret “Skonto” un Jūrmalas “Spartaks” vienībām.

Virslīgas kopvērtējumā līdere pēc septiņām kārtām ar 15 punktiem ir “Liepāja”, kurai divus punktus zaudē “Ventspils”, bet vēl punkts mazāk ir Jūrmalas “Spartakam”. Ceturto pozīciju ar 11 punktiem ieņem “Skonto”, tai ar desmit punktiem seko “Jelgava”, bet deviņus punktus guvusi “Daugavpils”.

Tikmēr pēdējās divas vietas ieņem “Metta”/LU, kas nu tikusi pie četriem punktiem, un tikai neveiksmes piedzīvojusī “Gulbene”.

Jaunajā sezonā virslīgas čempionātā piedalās astoņas vienības, kas ir mazākais skaits kopš 2007.gada, jo Daugavpils “Daugava” un Rīgas “Daugava” nesaņēma licences dalībai sacensībās.

Turnīrs norisināsies līdz novembrim, kopumā tajā aizvadot 112 spēles. Čempionāta laikā komandas savā starpā izspēlēs četrus riņķus – katrai ar katru aizvadot divas mājas spēles un divus mačus izbraukumā.

“SMScredit.lv Virslīgas” čempionāta uzvarētājs iegūs tiesības piedalīties UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā, bet vēl trīs klubiem ir iespēja izcīnīt vietu UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas sacensībās.

Pēdējās vietas ieguvējam vajadzēs pamest Latvijas virslīgu, bet priekšpēdējās vietas ieguvējam būs jācīnās par palikšanu virslīgā ar 2015.gada Latvijas pirmās līgas otro labāko komandu.

Šis pēc valsts neatkarības atjaunošanas ir jau 24.virslīgas čempionāts. Pērn turnīrā sesto reizi triumfēja “Ventspils” futbolisti, bet visu laiku titulētākais valsts futbola klubs ir pagājušās sezonas otrās vietas ieguvējs “Skonto”, kas izcīnījis 14 čempionu titulus. Divreiz par čempioniem kļuva “Liepājas metalurga” spēlētāji, taču vienreiz šādu godu izcīnīja Daugavpils “Daugavas” futbolisti, kuri šosezon starp dalībniekiem vairs nav atrodami.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz