Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Metalurgi izvērtē pērn paveikto

Metalurgi izvērtē pērn paveikto
09.01.2007 18:51

0

Atslēgvārdi

Šodien ar aizvadītajā gadā paveikto, kā arī ar šī gada plāniem preses pārstāvjus iepazīstināja uzņēmuma “LM Holdings” vadītāji, arī FHK “Liepājas metalurgs” direktors Aleksandrs Rogoza. Viens no kluba ilggadējiem vadītājiem norādīja, ka 2007.gadā apaļu gadskārtu atzīmēs ne tikai uzņēmums, kura pastāvēšana ir sasniegusi 125 gadu atzīmi, bet arī sporta klubs, kas svinēs savu desmito jubileju.

Šo gadu laikā, sākotnēji atbalstot tikai futbola komandas, “Liepājas metalurgs” savā paspārnē ir ņēmis jau trīs sporta veidus – vēl arī hokeju un basketbolu, bet kluba sportistu, treneru un apkalpojošā personāla kopējais skaits ir sasniedzis aptuveni 700 cilvēku. Lielākā uzmanība tiek veltīta futbolam, un atbilstošs ir arī šo sporta veidu apgūstošo bērnu un jauniešu skaits – aptuveni 300. Nodarbības hokejā apmeklē 200 jauno censoņu, bet mazākais sportotāju skaits ir sieviešu basketbolā – ap 30 sportistēm.

A.Rogoza atzīmēja, ka, lai arī viņa rīcībā nav precīzu skaitļu par citiem klubiem, ir pamats uzskatīt, ka dalībnieku skaita ziņā FHK “Liepājas metalurgs” nav līdzvērtīgu konkurentu ne Latvijas, ne arī Baltijas mērogā. Liepājnieku rīcībā ir astoņi futbola laukumi, no kuriem divi ir ar mākslīgo segumu, un četri stadioni, futbola un vieglatlētikas manēža, kā arī internāts jaunajiem sportistiem. Liepājnieku infrastruktūras kvalitātes apliecinājums ir nesen saņemtā atzinība no Latvijas Futbola federācijas par labāko virslīgas spēļu organizēšanu 2006.gadā. Taču tiek domāts ne tikai par skatītāju ērtībām “Daugavas” stadionā. Aizvadītajā gadā tika izveidotas 1200 skatītāju vietas “Olimpijas” stadionā, kur norisinās pirmās līgas spēles, bet “Daugavas” stadiona rezerves laukumā, kur nākošā gada sākumā “Liepājas metalurgs” aizvadīs Baltijas Futbola līgas mačus, izveidotas 1000 sēdvietas.

Lai viss nešķistu pārlieku rožaini, tika atzīts, ka futbola komanda, kam klubā tiek pievērsta lielākā uzmanība, neskatoties uz izcīnīto Latvijas kausu, neizpildīja pirms sezonas izvirzītos uzdevumus, jo “nepieļaujamas nolaidības” dēļ tika zaudēts 2005.gadā izcīnītais valsts čempionu tituls. Taču, pat neskatoties uz pārāk smagiem zaudējumiem Kijevas “Dynamo” UEFA Čempionu līgas ietvaros, kopumā pozitīvi ir vērtējama liepājnieku debija Čempionu līgā, jo izdevās pārspēt krietni turīgāko Kazahstānas vienību “Aktobe”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz