Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

10.09.2007 15:39

0

BTC Latvija ir dibināts 1999. gadā, un pieder uzņēmumiem Lantmännen no Zviedrijas un DLG no Dānijas. Uzņēmums darbojas Igaunijā, Lietuvā un Latvijā, nodarbinot 25 cilvēkus Liepājā. BTC Latvija 2006. gadā sastādītais apgrozījums bija 26 milj. Ls. Galvenās uzņēmuma darbības sfēras ir saistītas ar lauksaimniecību, plaša patēriņa precēm un augstas kvalitātes ostas kraušanas pakalpojumiem.

Finanšu Menedžeris – GALVENAIS Grāmatvedis
Ref. Kods K351-5-LP

BTC direktors meklē sev stipru ‘labo roku’, kas varētu aizsākt un vadīt uzņēmuma budžeta/finanšu departamentu Liepājā. Kaut arī veiksmīgajam kandidātam tiks sniegts vērā ņemams atbalsts, tiek sagaidīts, ka viņš varēs pieņemt atbildīgus lēmumus jau no pirmās darba dienas.

Ja būsiet izvēlēts šim interesantajam un nozīmīgajam amatam, Jums būs jābūt ar pieredzi finanšu nodaļas vadītāja vai galvenā grāmatveža amatā, vai arī jāprot parādīt, ka esat gatavs pakāpties pa karjeras kāpnēm. Jums nebūs grūtību izveidot veiksmīgu un rentablu sistēmu budžeta plānošanai, algu izmaksai un rēķiniem. Jums labi jāpārzina starptautiskie nodokļi un jāsniedz padomi direktoram finanšu jomā, lai palīdzētu uzņēmumam attīstīties. Jums būs jāsazinās angļu valodā ar direktoru, kā arī jāsniedz atskaites mātes uzņēmumiem Dānijā un Zviedrijā.

Kandidātiem jābūt ar piemērotu izglītību un prasmēm, kā arī jābūt gataviem strādāt ar DAIS datorprogrammu. Ir jābūt autovadītāja apliecībai bez soda punktiem un vēlmei ceļot darba uzdevumos.

Šim amatam ir vajadzīgs īstais cilvēks, tādēļ piedāvājums darba uzsākšanai ir ļoti pievilcīgs – pat ieskaitot palīdzību darbavietas meklēšanā dzīvesbiedram, ja būtu nepieciešams pārcelties uz Liepāju.

Liepājas priekšrocības:

– aktīva komercdarbība ostā
nesen atvērta lidosta
viegli nokļūt līdz darbam – nekādu sastrēgumu!
draudzīgi cilvēki
zemākas cenas

Pilsēta, kurā piedzimst vējš!

Lai pieteiktos šim amatam, lūdzu sūtiet savu CV un motivācijas vēstuli angļu valodā ar foto (ja iespējams), minot kodu K351-5-LP uz PRIME Recruitment, Lāčplēša ielā 29-2, Rīgā, LV-1011 vai uz e-pastu [email protected] līdz 22. septembrim. Ja rodas kādi jautājumi par šo amatu, zvaniet Henrikam Mjomanam uz 67 282 576. Konfidencialitāte garantēta.

Mēs esam ieinteresēti informācijā par jebkuru kandidātu, kas varētu būt piemērots šim, kā arī jebkuram citam amatam, kuram kandidātu atlasi veic PRIME. Par noderīgu informāciju – atbilstošs atalgojums.

‘SIA PRIME Recruitment (reģ. nr. 40003446228) darbojas saskaņā ar LR Labklājības ministrijas licenci Nr 165, izdotu 18.06.2007.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz